Sol orta parmak W'ye basılı Sol yüzük parmağını sadece Skill ve Leg Cutting basmak için kullanıyorum.Sol işaret parmağıyla Stun ve 75 skili.
Sağ işaret parmağım her zaman R nin üstünde orta parmak 5 ( hp pot ) manaya basacağım zaman işaret parmağı R yüzük parmağı 6 ( mana ).
Skili vurduktan sonra r+5 aynı anda bas çek yapıyorum skill dolana kadar,manaya geçiş yapacağım zaman r+6 basıyorum.Aynı anda SKİLL ve R basmayın ama.Şöyle düşünün Skilimiz sadece 1.tuşumuz diyelim ,W+r+5 bunlar 2.tuşumuz olsun.1'e basıp çekicez 2'ye basıcaz (W+r+5).1 ve 2 bir birbirinden bağımsız çalışcak.Bunun bana faydası aynı anda Skilin animasyonu kesiyorum hemde potların arasında boşluk bırakmıyorum.Potlara sürekli basıyorum yani.Önemli olanda bu zaten herkes skill'in animasyonu kesebilir w s r e veya diğer şekillerde.Önemli olan potları sürekli çevirmek ve bir birlerine geçişlerde sıfır zaman kaybı ile oynamak.Artı şunu belirteyim Microst olmayan klavyelerde dediğim gibi oynanamıyo olabilir.Çünkü aynı anda W r+5 veya W r+6 tuşlarına basıcağınız için.3 tuşun işlevi aynı zamana denk geliyor.W deki espiri Skill'i sekdirmemek Rakip combosunda S yaparsa Sizin Skill'iniz sekebilir.W ye basmayı yeterli gördüğüm için comboda S kullamak gereksiz geliyor şahsi görüşüm. Microsoft olmayan klavyelerde bunu yapamayabilirsiniz.
Masa üstünde bir metin belgesi açarak W ye basılı tutun ve r+5 aynı anda bas çek yapın takılmıyorsa problem olmaması lazım.Aksi takdirde bu sekilde oynarsanız vs de R vuramaya bilir Skill'in animasyonunu kesemeyebilirsiniz veya pot basamayabilirsiniz veya W işlevini görmez